Logo AtPresent

Presentatiecoaching

Training en coaching voor managers en professionals die met hun visie anderen willen meekrijgen.

Waarom presentatiecoaching

Op de schouders van een manager rusten vaak grote verantwoordelijkheden. Zeker bij ingrijpende organisatieveranderingen of beleidswijzigingen. Aan jou als manager de taak om je medewerkers erbij te betrekken en te motiveren. Of je directie ervan te overtuigen dat jouw idee beter is …

Als professional weet je dat een goede presentatie jouw carrière positief kan beïnvloeden. Je presenteert omdat je iets te zeggen hebt. Wat zorgt er nu voor dat je publiek geboeid en actief betrokken is – ook als je over complexe onderwerpen praat? Hoe blijft je verhaal ‘top of mind’? En dan ook nog, terwijl je er zelf plezier in hebt.

De visie en de ideeën heb je. Maar lukt het jou ook om iedereen mee te krijgen?

Dit mag je verwachten van presentatiecoaching

Je kunt je visie en standpunten beter voor het voetlicht krijgen. Op een ontspannen en natuurlijke manier vergroot je je invloed op publiek.

Voorbeelden van thema ’s waaraan ik met mijn klanten heb gewerkt:

  • Je plan staat op papier, je hoeft het alleen nog maar te presenteren bij de directie. Het lot van je afdeling ligt in jouw handen. Hoe voorkom je dat door een slechte presentatie alles in het water valt?
  • Je wilt een belangrijke verandering doorvoeren, met als belangrijkste doel kosten te besparen. Je MT is echter tegen. Hoe introduceer je dit plan op zo’n manier dat je het MT prikkelt om mee te denken?
  • Je hebt al vele malen presentaties verzorgd. Maar nog nooit voor een zaal van driehonderd mensen … Hoe zorg je ervoor dat het ook deze keer goed gaat?
  • Je hebt een goed plan, dat echter afwijkt van het algemene beleid. Hoe maak je de hoofddirectie duidelijk dat jouw plan een praktische aanpassing is die beter geschikt is voor de Nederlandse markt?

Meer informatie

Wellicht speelt er bij jou iets anders. Goed mogelijk, geen presentator is immers hetzelfde. Als dat zo is, laat me dat vooral weten! Ik overleg graag met je hoe we de coaching exact op maat voor jou kunnen maken. Neem contact op via of bel naar 0031 6 2509 6639.