Logo AtPresent

Ben jij een drukbezette manager die veel liever een echte leider is?

  • Wil jij goede resultaten behalen met je team – ook als het spannend is, maar valt die verantwoordelijkheid je soms zwaar?
  • Wil je veranderingen teweegbrengen, maar heb je steeds het gevoel dat je daarin tekortschiet?
  • Wil je meer invloed – bij medewerkers en directie, maar weet je niet zeker of jij je visie wel overtuigend over het voetlicht kunt brengen?

Veel managers weten niet half hoeveel invloed ze hebben

Hoe jouw afdeling of bedrijf functioneert, hangt grotendeels af van jouw houding en gedrag. Jij hebt de sleutel tot succesvolle verandering in handen. En het maakt niet uit of het om een complexe organisatieverandering gaat of dat je zèlf wilt veranderen.

Wees je eigen leider, en die van anderen

Wil je daadwerkelijk zaken veranderen en ook anderen daarin meekrijgen? Dan is het nodig dat je jouw teamleden weet te coachen, dat je leiderschapskwaliteiten ontwikkelt en dat je jouw ideeën overtuigend presenteert, binnen en buiten het bedrijf.

At Present

At Present begeleidt je bij deze en andere zaken waar veel managers mee worstelen. Met mijn training en coaching kun jij je ontwikkelen tot een effectieve leider, die met zijn visie – ook al is die tegen de stroom in – iedereen mee krijgt.

Is dit ook iets voor jou en je team? Lees hier meer over de klanten met wie ik samenwerk.