Logo AtPresent

Meer rendement met blended coaching

Blended coaching is een mix van online en offline activiteiten voor een optimaal resultaat. Blended coaching combineert de efficiëntie van leren op de werkplek met intensieve coaching op cruciale momenten, zowel face-to-face als via nieuwe media. Leiderschapscoaching en teamcoaching kunnen in een blended traject volledig op maat worden aangeboden. Nu is zelfs presenteren op een blended manier te leren.

Waarom blended coaching?

In een blended traject stemmen we de begeleiding precies af op de vraag en de omstandigheden van individuele deelnemers en groepen uit je organisatie, in combinatie met de resultaten die je wilt behalen. Geheel op maat en daardoor efficiënt, echt persoonlijk en daarom zo effectief. In plaats van een eenmalige boost in een training krijgen deelnemers nu de begeleiding op het juiste moment, live of middels nieuwe media als chat, Skype en web meetings. Nieuw geleerd gedrag beklijft het beste als je het inbedt in het dagelijks werk, met regelmatig korte oefeningen en met (online) feedback van je collega’s en coach.

Deze resultaten mag je verwachten na Blended Coaching Presenteren.

Je hebt vertrouwen in je presentaties. Ze gaan geweldig of gewoon heel goed. Jouw presentaties zijn professioneel en to the point. Je weet wat je nodig hebt om optimaal in vorm te zijn en je bereikt je publiek met jouw eigen verhaal.

Voorbeelden van thema’s waaraan ik met klanten gewerkt heb.

(1)    Individuele coaching

  • Je gaat een presentatie houden voor het topmanagement en je ziet nu al op tegen de interrupties. Met een paar uur online coaching ben je voorbereid op zowel een krachtig verhaal, als op een soepele omgang met kritische vragen.
  • In jouw functie wordt er van je verwacht dat je een presentatie uit je mouw schudt, maar zo simpel is dat niet voor jou. In korte, regelmatige Skype gesprekken coach ik je naar meer zelfvertrouwen en meer grip op je presentaties.

(2)    Team coaching

  • Je afdeling zou veel beter uit de verf komen met sprankelende presentaties die het publiek in beweging brengen, maar er is geen tijd om met z’n allen naar een training te gaan. Tussendoor, makkelijk in te passen op de werkplek, leren jouw medewerkers verfrissende nieuwe manieren van presenteren.
  • Je medewerkers zitten verspreid in het land of over diverse continenten en toch wil je graag dat ze als team herkenbaar zijn in hun manier van presenteren. Ik leid jullie in web meetings naar een gezamenlijke presentatiestijl waarmee je als team herkend wordt.

(3)    Online video werkboek

  • Leren presenteren op het moment dat het jou uitkomt: een jaar lang toegang tot een rijke, gevarieerde online training die je antwoord geeft op je presentatievragen. Met voorbeeldfilmpjes, oefeningen en ideeën. Je leert in contact te zijn met je publiek, een presentatie op een originele manier op te bouwen en met plezier en zelfvertrouwen je verhaal te doen.
  • Het online video werkboek is Engelstalig. Het is ook los van de coaching te verkrijgen.

BUY
TRY
MORE INFORMATION

Zijn je medewerkers of ben je zelf toe aan blended coaching Presenteren? En heb je interesse in een blended traject? Laten we samen bekijken hoe we een Play256traject op maat gaan maken zodat je snel en effectief je doelen bereikt. Neem contact op via of bel naar
0031 6 2509 6639